simplyman

To ''αντίο'' του κόουτς

Καλημέρα.

Μέτριος ο χθεσινός απολογισμός, ελπίζω σήμερα να πάμε καλύτερα στο τελευταίο πολύ μεγάλο κουπόνι της σεζόν. Πάμε στο ψητό…

MANTΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΤΣΕΛΣΙ πρόκριση Γιουνάιτεντ (1.75)

Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ καλή το τελευταίο διάστημα και δείχνει ότι μπορεί να επιστρέψει στην αγγλική ελίτ. Ο Σόλσκιερ μάλλον έχει βρει το μαγικό ραβδί και οι περισσότεροι παίχτες είναι σε φουλ φόρμα. Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους των ''μπέμπηδων'' και ο Νορβηγός τεχνικός θα κατεβάσει σήμερα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η Τσέλσι έχει ενθουσιασμό, νιάτα, αλλά δεν μπορεί να βγάλει την ίδια σκληράδα. Η πρόκριση της Γιουνάιτεντ στο 1.75 θα είναι από τις βασικές μου επιλογές σήμερα.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ 1 (1.63)

Μπορεί το ματς να μην έχει κανέναν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, αφού θα έχει για τελευταία φορά τον Δώνη στον πάγκο του. Ο έμπειρος τεχνικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα αποδυτήρια και οι παίχτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τον ευχαριστήσουν. Ούτως ή άλλως, οι πράσινοι είναι αξιόπιστοι στο ΟΑΚΑ και θα τους στηρίξω για μια ακόμα φορά. Ο ΟΦΗ είναι εντελώς αδιάφορος και ο άσος στο 1.63 είναι δυνατός.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο ready4bet.com

 
Trendy:

retro

simply music

BonViveu21

TEXNOSOS