> Μπασκετική βραδιά
×

Προειδοποίηση

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Η διαδρομή δεν βρέθηκε στη μεταβλητή open_basedir

Μπασκετική βραδιά

Εκτύπωση

Καλημέρα.

Πέρασε η δυάδα μας χθες και μας πλήρωσε αρκετά καλά. Η διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα κλέβει την παράσταση αυτή την εβδομάδα. Έχουμε όμως και ποδοσφαιρικά ματς με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασικές επιλογές

ZΕΝΙΤ – ΑΛΜΠΑ   Ζενίτ -6.5 (1.75)

Η Ζενίτ έχασε έδαφος στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας με τη συντριβή από την Βαλένθια. Φάνηκε από την αρχή ότι δεν μπορούσε να ματσάρει σε ενέργεια την αντίπαλο της, αγωνιζόμενη για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα. Το καλό με τη ρωσική ομάδα είναι ότι χτισμένη σε γερές βάσεις και μπορεί να αντιδράσει άμεσα. Απέναντι στη softκαι αδιάφορη βαθμολογικά Άλμπα έχει την ευκαιρία για μια άνετη νίκη. Ο άσος στο -6.5 θα είναι η επιλογή μου.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Βιλερμπάν (2.40)

Η Ζαλγκίρις έχει κατεβάσει ρυθμούς και ζορίστηκε αρκετά στο τελευταίο εντός έδρας ματς από τον αποδεκατισμένο Αστέρα. Την Παρασκευή παραδόθηκε άνευ όρων στη Μαδρίτη. Δείχνει ξεκάθαρα σε καθοδική τροχιά σε αντίθεση με τη Βιλερμπάν που βρίσκεται στα καλύτερα της. Κρυφός πόθος των Γάλλων η οκτάδα και θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις ελπίδες τους. Το 2.40 της νίκης της Βιλερμπάν θα τιμηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο ready4bet.com