simplyman

Το τέλος της γυναικείας αισθητικής

Από τον Γρηγόρη Τερζάκη       

 

Κάντε ένα πείραμα, στο επόμενο καφέ, μπαρ, εστιατόριο ή στην επόμενη βραδινή σας έξοδο και παρατηρήστε αποστασιοποιημένα τα ζευγάρια που ζουν ανάμεσα σας.

Ναι, δεν είστε ο μόνος που απορείτε , το ίδιο και εμείς, αναφέρομαι βέβαα στον προβληματισμό

‘' Μα πως είναι δυνατόν ο πιο αντιπαθητικός, ο πιο ασύμβατος ή ο πιο  παρακμιακος, ο πιο …… του μαγαζιού να εμφανίζεται πάντα με την κορυφαία σε εμφάνιση και προσόντα Γυναίκα;''

Η αλήθεια είναι ότι είναι άβυσσος η ψυχή της Γυναίκας και τυφλός ο έρωτας, αλλά εδώ μιλάμε για μια μετάλλαξη της λογικής και του γούστου και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στη συνολική προσωπικότητα.

Οι Γυναίκες έχασαν πλέον ολοκληρωτικά την αισθητική τους σε ό,τι έχει να κάνει με τους Άντρες. Είχαν χάσει τα κριτήρια αξιολόγησης εδώ και χρόνια, προτιμούσαν πάντα, τα κακά παιδιά που θα της συμπεριφερόντουσαν με τον χειρότερο τρόπο και θα «κολλούσαν» μαζί τους από «χαμηλή αυτοεκτίμηση» ή για να του αποδείξουν τι αξίζουν πραγματικά…. ή γιατί ίσως έχουν και μια έμφυτη τάση μαζοχισμού.

Με αυτήν την λογική βλέπουμε νευρικούς μεταλλαγμένους χαρακτήρες από τον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο με τους σουγιάδες, τις παραγγελιές των ζεϊμπέκικων, την Τρούμπα, και την μαγκιά που ζυγίζει πολλά κιλά να βρίζουν στο δρόμο, να τσακώνονται με το αμάξι ή την μηχανή, να τσαντίζονται και καλά χωρίς λόγο….Και δίπλα τους έχουν πάντα μια ύπαρξη με φοβερά μάτια και στήθος που τους κοιτάει ερωτευμένη από την υπέρμετρη τεστοστερόνη που εκκρίνουν.

Όσες περισσότερες αθλιότητες κάνει το ταίρι της, τόσο πιο πολύ τον ερωτεύεται και κολλάει μαζί του, λιώνοντας όπως ένα παγάκι στον old fashion Φραπέ του Ιουλίου.

Πριν κάποια χρόνια στην δραματική σχολή ένας συμμαθητής μου από την Πάτρα, πολύ μέτριος σε εμφάνιση και σε ευφυΐα, έκανε ένα πέρασμα δευτερολέπτων από μια καθημερινή σαπουνόπερα της Ελληνικής τηλεόρασης και την επόμενη μέρα φώναζε σε όλη την σχολή….«Κάηκαν τα τηλέφωνα του Mega από τις θαυμάστριες , ρώταγαν όλοι ποιος είμαι, έγινε χαμός!»

Μπορεί εγώ και κάποιοι φίλοι να γελάγαμε με το περιορισμένο της ευφυΐας του και το άθλιο εύρημα του για να ρίξει τις γκόμενες της σχολής, αλλά τελικά οι γυναίκες τον πίστεψαν και είδαν στα παιδικά ψέματα του το απόλυτο αρσενικό της Χώρας. Το Μega πάλι άλλαξε τις καμένες από θαυμασμό τηλεφωνικές συσκευές και δεν τον προτίμησε ξανά ούτε καν για ένα πέρασμα. Το ίδιο έγινε και από όλα τα υπόλοιπα κανάλια.

Δεν έχω ξαναδεί από τότε τον συμμαθητή μου που μάλλον θα επέστρεψε στην Πάτρα και θα αφηγείται σε κάποιες άλλες ερωτευμένες με τα λεγόμενα του για τις νέες προτάσεις, που θα έχει από σειρές του Αμερικανικού Fox ή το Βρετανικού ITV.

Πριν 6 χρόνια σε ένα καφέ στα βόρεια προάστια σε μια συζήτηση με μια κουκλάρα άκουσα το εξής « Είχα την τέλεια σχέση, ένας φοβερός τύπος ερωτευμένος μαζί μου, με αποθέωνε, βγαίναμε μαζί τρεις μήνες και ένα βράδυ με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «Άκου Ελένη, αύριο στο πάρτι της Δήμητρας θα πάω με την κανονική μου γκόμενα, δεν το ξέρεις στο λέω τώρα, έχω άλλη γκόμενα, εσένα σε έχω για πλάκα ξέρω ότι σε έχει καλέσει, κοιτά μην έρθεις και κανείς καμία σκηνή, δεν με ξέρεις …κατάλαβες;»

«Tι έκανες» τη ρώτησα;

«Πήγα στο πάρτι και δεν του είπα τίποτα, μετά από μια εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο και ξαναβγήκα μαζί του!»

Κάποιες εβδομάδες μετά η Ελένη τραγουδούσε καπνίζοντας άφιλτρα τσιγάρα σε πιστά που τραγουδούσε η Νατάσσα Θεοδωριδου για τον Άντρα που την πλήγωσε!

Η Αγγελική σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με Άνδρα που του τα είχε πληρώσει όλα, άκουσε το φοβερό ….. «Αγγελική άκου το βράδυ έχω πάρει Γυναίκα από διαφημιστικό να δοκιμάσω και το εγχώριο προϊών. Πήγαινε καμία βόλτα, θέλω το δωμάτιο που πληρώνεις για κάνα δυο ώρες.»

«Τι έκανες;» ρώτησα

Πήγα βόλτα εκείνο το βράδυ και δυο εβδομάδες μετά το ταξίδι με πήρε τηλέφωνο και τα ξαναβρήκαμε……..

Ένα μήνα μετά η Αγγελική τραγουδούσε καπνίζοντας αφίλτρα τσιγάρα σε πιστά που τραγουδούσε η Νατάσσα Θεοδωριδου για τον Άντρα που την πλήγωσε!

Αν ανατρέξετε στο παρελθόν σας, θα παρατηρήσετε ότι χρόνια τώρα (στο Σχολείο, στο Πανεπιστήμιο, στην Δουλεία, ακόμα και στα Τv reality), ο τύπος που σας φαίνονταν πάντα ο πιο αντιπαθής κατέληγε πάντα με την ωραία της υπόθεσης.

Οι Γυναίκες πάντα είχαν πρόβλημα με την συμπεριφορά, ακύρωναν πάντα τα καλά παιδιά που τους φαίνονταν αντιερωτικα, ερωτευόντουσαν τον σαδιστή, τον αγροίκο, τον νάρκισσο, τον τσάμπα μάγκα .

Τώρα ερωτεύονται και αυτόν με την πιο παρακμιακή λουμπεν εξωτερική εμφάνιση. Συμβαίνει ανάμεσα μας…..ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

 

Για να βρείτε τον Γρηγόρη Τερζάκη στο facebook, πατήστε εδώ.

 
Trendy:

retro

simply music

BonViveu21

TEXNOSOS