simplyman

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα «Sexological Bodywork»

H sex coach Eιρήνη Χειρδάρη και ο καλεσμένος της από την Ισπανία σεξουαλικός βοηθός Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy Ισπανίας) παρουσιάζουν το πρώτο Sexological Bodywork workshop εργαστήρι στην Ελλάδα τo Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.
 
Μια απίστευτη εμπειρία, για γυναίκες και άντρες, singles και ζευγάρια.
 
 
• Γνώρισε τον εαυτό σου, το σώμα σου, την ηδονή σου
 
• Mεγιστοποίησε τη σεξουαλική σου συνείδηση και απόλαυση
 
• Ποιοι είναι οι σεξουαλικοί μύες και πώς να τους γυμνάσεις
 
• Χειρίσου την ερωτική γλώσσα του σώματος
 
• Επίπεδα επαφής και συνείδησης
 

Μαθαίνεις πώς να κυριεύσεις τα επίπεδα επαφής. Δεν έχει σημασία μόνο πού αγγίζω την/τονερωτική/ό μου σύντροφο, αλλά κυρίως το πώς. Κάθε μέρος του σώματος έχει τα δικά του μυστικά καικάθε άτομο τα δικά του εργαλεία διέγερσης… Ανακάλυψε τα δικά σου, αλλά και των άλλων.
 
Μαθαίνεις πώς να καλλιεργείς την παρουσία σο υ. Οι περισσότερες μη ικανοποιητικές καιδυσάρεστες σεξουαλικές εμπειρίες, συμβαίνουν όταν στην ερωτική πράξη, δεν είμαστε εκεί, παρόντες, ψυχή τε και σώματι. Το άγχος της σύγχρονης καθημε ρινότητας και η υπερπληροφόρηση, αφήνουν λίγο χώρο στο μυαλό για να ζήσει και να αντιληφθεί το παρόν. Στην ερωτική πράξη, αυτόπολλαπλασιάζεται, με αποτέλεσμα να φαντασιωνόμαστε, αντί να ζούμε την πραγματικότητα. Ηφαντασία μπορεί να λειτουργεί μερικές φορές, αλλά η πραγματικότητα είναι απείρως πιοικανοποιητική.
 
Το πιο σημαντικό όμως, είναι πως μέσα από ένα ευχάριστο, ασφαλές και διασκεδαστικό διάστημα, μαθαίνεις πώς η αγάπη και η επαφή μεταξύ των ανθρώπων, μας κάνει καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

Είναι θέμα σωματικής, ψυχικής και πνευματικής υγείας, μια ολοκληρωτική και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Αυτά λοιπόν θα βιωθούν στο πρώτο sexological bodywork εργαστήρι που γίνεται στην Ελλάδα, μέσααπό τις τεχνικές και τα βιωματικά εργαλεία που θα μας δώσει ο ελληνικής καταγωγής instructor τουισπανικού Sex Academy Δημήτρης Ζώρζος. Ο καλεσμένος της sex coach Ειρήνης Χειρδάρη, είναισεξουαλικός βοηθός, πρακτικός εναλλακτικών θεραπειών και σωματικός θεραπευτής, κι έρχεταιστην χώρα μας ειδικά για το πρώτο sexological bodywork εργαστήρι που θα γίνει στην Αθήνα. Είναιμάλλον το πιο ιδιαίτερο και δυνατό είδος εργαστηρίων για το σεξ, στο οποίο ο ίδιος είναι πολύέμπειρος, αφού το διδάσκει εδώ και χρόνια ανά τον κόσμο.

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέσεις περιορισμένες, το είδος του workshop επιτρέπει μέχρι 30 άτομα.

O σεξουαλικός βοηθός Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy Ισπανίας)

Ποιός είναι ο σεξουαλικός βοηθός Δημήτρης Ζώρζος (Sex Academy / Ισπανίας)

Πρακτικός εναλλακτικών θεραπειών, προσωπικός και σεξουαλικός βοηθός ΑμεΑ, σωματικόςθεραπευτής και «Ντάκα» (σεξουαλικός θεραπευτής μέσω του ταντρικού μασάζ), με σπουδές ωςπρακτικός φυσιολογικών θεραπειών, TCI (Σωματική ψυχοθεραπεία), ρυθμική Dalcroze, Θέατρο και σεδιάφορες ολιστικές θεραπείες, όπως μουσικοθεραπεία, φυτοθεραπεία, ρεφλεξολογία, χειρομασάζ, θεραπεία ζεν, κβαντικό άγγιγμα και ταντρικό μασάζ, μεταξύ άλλων.

 

 Επί του παρόντος, συνεχίζει να εκπαιδεύεται και να εκπαιδεύει άλλους, σε διάφορες τεχνικέςεναλλακτικών θεραπειών, προσφέρει εργαστήρια (workshops) και προσωποποιημένες θεραπείες, στις οποίες συνδυάζει όλη του τη γνώση και εμπειρία, για την αναζήτηση, μαζί με τον/την χρήστη, τουκαλύτερου τρόπου, για να τον/την συνοδεύσει στη διαδικασία την αυτοίασης του/της. Επίσηςσυμμετέχει ως ομιλητής σε ημερίδες και σεμινάρια πάνω στη σεξουαλικότητα, σεξουαλική βοήθεια, Tάντρα και πολυμορφία.

Είναι συνιδρυτής και υπεύθυνος ανάπτυξης – μαζί με τη γιατρό και σεξολόγο Charo Ricart – τουσυλλόγου “Sexualidad Funcional”. Ένα εγχείρημα για την ανάπτυξη της σεξουαλικότητας όλων, μεεξειδίκευση στα ΑμεΑ, όπου προσφέρει εργαστήρια, ομιλίες, θεραπείες και σεξουαλική βοήθεια.

Συνεργάζεται ως εκπαιδευτής στο Sex Academy Valencia και Sex Academy Barcelona, σχεδιάζονταςκαι προσφέροντας βιωματικά εργαστήρια για τη σεξουαλική υγεία και εξέλιξη.

Υπήρξε διοικητικό μέλος της ΜΚΟ Tandem Team Barcelona, ως σύμβουλος σε ηθικά ζητήματα στησεξουαλική βοήθεια, συντονιστής των σεξουαλικών βοηθών και σεξουαλικός βοηθός.

Συμμετείχε ενεργά στη γέννηση της πρωτοβουλίας Sex Asistent Catalunya, ομάδα σκέψης καιδιαλόγου στο θέμα της σεξουαλικής βοήθειας για ΑμεΑ, συμβάλλοντας με τις γνώσεις και τηνεμπειρία του στην ανατολική πρακτική σεξουαλικότητα.

Τον Μάιο του 2017 συμμετείχε στο “Break the pattern”, του TEDxPanteion, στην Αθήνα, με μια ομιλίαστο θέμα της σεξουαλικής βοήθειας των ΑμεΑ.

 

Ζει με την πεποίθηση πως η ερωτική απόλαυση είναι θεραπευτική και πως η αγάπη είναι δρόμοςεξέλιξης σε επίπεδο προσωπικό, κοινωνικό και ως ανθρωπότητα γενικότερα.

 

Ημερομηνία: Σάββατο 15 Σεπτεμβίου

 

Ώρα έναρξης: 18:30

Διάρκεια: 4 ώρες

Tιμή: 60 ευρώ

Early bird εισιτήριο (πληρωμένο εώς τις 29 Αυγούστου): 50 ευρώ

Χώρος: The Social Yogis (Kειριαδών 13, Κάτω Πετράλωνα)

Κατοχύρωση θέσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσοχή: Θέσεις περιορισμένες!

 

Πηγή: fightbook.gr

 

 
Trendy:

retro

simply music

BonViveu21

TEXNOSOS