Από τον Τάσο Δεπέργολα
Μετά από 3 μήνες συνεχούς πολιορκίας, το κάστρο έπεσε. Η Γεωργία είχε πατήσει τα 43 , αλλά το φιδίσιο κορμί της και το πρόστυχο βλέμμα της τον αναστάτωναν διαρκώς. Εκείνος μόλις είχε κλείσει τα 40, αλλά διψούσε για ερωτικές περιπέτειες, αφού η μέγαιρα γυναίκα του τον άφηνε πάντα νηστικό.
Μόλις έπεσε το πρώτο φιλί, ο φίλος μου εκστασιάστηκε. Αν και 2.00 το βράδυ, με πήρε τηλέφωνο για να μου πει τα νέα. Έδειχνε ενθουσιασμένος παρότι δεν την είχε δει ακόμα γυμνή. Κάπως έτσι πέρασαν άλλοι 7 μήνες με καφέδες και αγγίγματα έξω από τα ρούχα. Το χειρότερο όλων είναι ότι ο φίλος μου είχε ξοδεψει σε δώρα γύρω στις 2.000 συν 1000 ευρώ σε δανεικά και αγύριστα.
Κάποια στιγμή όταν τον είδα προβληματισμένο, δεν άντεξα.
-Κώστα, αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει, δε σε γουστάρει πραγματικά. Πέρασε ένας χρόνος και ακόμα δεν έχετε κάνει σεξ. Σοβαρέψου 40 χρόνων άνθρωπος.
Εκείνος έδειχνε να ασπάζεται τα λόγια μου και άρχιζε να πιέζει την κατάσταση. Το επόμενο πρωί της έστειλε μήνυμα, προειδοποιώντας ότι αν δεν έχουν κάνει σεξ μέχρι την επόμενη Δευτέρα, είναι αποφασισμένος να τελειώσει την ιστορία. Σεξ φυσικά δεν έγινε, αλλά η πείνα του φίλου μου δεν τον άφησε να τελειώσει την ιστορία. Χρειάστηκαν να περάσουν 6 ακόμα μήνες για να της στείλει ένα αποχαιρετιστήριο αχρείαστο υβριστικό μήνυμα.
Δυστυχώς για τον φίλο μου, πέρασαν 2 χρόνια και δε βρήκε κάποια να κάνει σεξ πέρα από το καταναγκαστικό από τη μεριά της γυναίκας του, σεξ. Όταν ξαναείδε τη Γεωργία, η καρδιά του χτύπησε όπως την πρώτη φορά, το μυαλό του έκανε τρελές σκέψεις και το μόριο του κόντεψε να σκίσει το παντελόνι.
Χρειάστηκαν μόνο 10 λεπτά για να την επαναπροσεγγίσει. Εκείνη ήταν θετική στο να γίνει κάτι μεταξύ τους αρκεί να μη βιάζεται. Του ζήτησε να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Εκείνος δέχτηκε να ξεκινήσει πάλι από την αρχή αν και είχε χάσει 2 χρόνια και 5 χιλιάρικα σε δώρα και δανεικά.
Την προηγούμενη Πέμπτη η σχέση τους θα βάδιζε προς ολοκλήρωση. Ο καληνυχτάκιας φίλος μου αυτή τη φορά αποδείχθηκε πιο υποψιασμένος, αφού του φάνηκε περίεργο πως εκείνη ήθελε να τον δει τη νύχτα που πιθανότατα η Αθήνα θα ήταν φρούριο λόγω των συνηθισμένων επεισοδίων.
Με πήρε τηλέφωνο και είπε μου ότι μάλλον η τύπισσα τον δουλεύει. Έπεσε μέσα. Την άλλη μέρα του έστειλε μήνυμα, ακυρώνοντας του το ραντεβού λόγω των πιθανών επεισόδιων.
Του ζήτησα να της δώσει άλλη μια ευκαιρία. Άλλωστε αυτό θα έκανε ούτως ή άλλως, αν πέρναγαν 2 χρόνια και δεν έβρισκε άλλη…