simplyman

Ούτε αυτή τη φορά

Από τον Τάσο Δεπέργολα

 

H ψυχολογία του είχε φτάσει στα τάρταρα. Παρά το πετυχημένο botoxτου στις σακούλες κάτω από το μάτι, αδυνατούσε να βρει παρέα για διακοπές. Η τελευταία του ελπίδα ήταν μια φαντασμένη ομορφούλα 35αρα που καμάρωνε τον εαυτό της στα βίντεο που τραβούσε. Αν δεν πήγαινε καλά ούτε αυτό το ραντεβού, ήταν αναγκασμένος να πάει διακοπές με την αιώνια πρώην, την οποία θεωρούσε αδερφή του, αλλά δεν της έλεγε τίποτα από τα προσωπικά του. Κοινώς μια αρρωστημένη κατάσταση.

Η ομορφούλα 35αρα έμοιαζε αρκετά σε αυτόν. Της άρεσε να φαίνεται ότι ανήκει στην υψηλή κοινωνία και επιδείκνυε το πόσο καλά περνάει, ενώ ο κόσμος γελούσε μαζί της.

Αν και ο φίλος μου καταλάβαινε ότι επρόκειτο για γυναίκα νούμερο, ήθελε πολύ να βγει με μια εμφανίσιμη και θα έκανε τα πάντα για αυτή τη συνάντηση. Το μόνο που φοβόταν είναι μην του προτείνει φαγητό σε καλό εστιατόριο και χρειαστεί να βγει από το ρεστοράν κανά 300αρι φτωχότερος. Παρά το γεγονός ότι δεν είχε ιδιαίτερες υποχρεώσεις, η αέναη προσπάθεια να δείχνει καμιά 10αρια χρόνια πιο νέος, τον είχε ματώσει οικονομικά.

Το ραντεβού τους κλείστηκε για την Κυριακή. Ο φίλος μου σήκωσε το Σάββατο 200 ευρώ από την τράπεζα για είναι άνετος από ρευστό. Ήξερε ότι αν πήγαιναν σε καλό μαγαζί, δεν θα μπορούσε να τη βγάλει αναίμακτα.

Η συνάντηση έγινε στο Φλοίσβο, αφού η κοπέλα έμενε στην Καλλιθέα και εκείνος στην Κύψελη. Μόλις την είδε, έπαθε πλάκα, αφού εκείνη ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Φορούσε ένα ολόλευκο φόρεμα που τόνιζε τις τέλειες καμπύλες της και το επιβλητικό κραγιόν στα σαρκώδη χείλη άφηνε υποσχέσεις για μια ονειρεμένη νύχτα μαζί της. Ο φίλος μου ένιωσε το μόριο του να κουνιέται μετά από καιρό. Σήμερα έμοιαζε η ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση.

Το κακό είναι ότι το γεύμα στην παραλιακή του στοίχισε σχεδόν 200 ευρώ. Είχε αρχίσει ήδη να καταλαβαίνει ότι η περιπέτεια μαζί της δεν είχε μέλλον. Μια ωραία κατάληξη σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής θα ήταν γι΄αυτόν το ιδανικό τέλος. Μετά από σύντομο μπαλαμούτι, πρότεινε να συνεχιστεί η βραδιά σε γνωστό ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Εκείνη αντιπρότεινε Αστέρα και αναγκαστικά ο φίλος μου αναγκαστικά συμφώνησε, προκειμένου να μην την ξενερώσει.

Όταν έφτασαν στο δωμάτιο, η σκέψη της ματωμένης οικονομικά βραδιάς του είχε εξαφανίσει την όποια λίμπιντο. Ήξερε ότι θα πληρώσει κάτι παραπάνω σήμερα, αλλά δεν είχε φανταστεί ότι θα ξοδέψει σε ένα βράδυ το μισό μισθό του. Προφασίστηκε ένα πόνο στο στομάχι και παρέμεινε ντυμένος. Μετά από ένα ποτήρι κρασί, ήρθε η ώρα της αναχώρησης.

Την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο για να μου διηγηθεί τα κατορθώματα του.

- Καλά του λέω. Ξόδεψες 500 ευρώ και δεν κατάφερες να κάνεις σεξ μαζί της;;;

- Δεν περίμενα να πάει έτσι η βραδιά. Μετά το 200αρι που χάλασα στο εστιατόριο, περίμενα να βολευτεί με ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής, ήταν η απάντηση του

Ηθικό δίδαγμα: Οι μεταξωτοί κώλοι θέλουν και μεταξωτά χαρτιά.

 
Trendy:

retro

simply music

BonViveu21

TEXNOSOS